Toplashin tarina

Toplash Cosmetics sai alkunsa Irlannin pääkaupungissa, Dublinissa. Nykyään brändi on laajentunut maailmanlaajuisesti, tuotteet ovat saatavilla EU:ssa, Yhdysvalloissa, Etelä-Amerikassa sekä Aasiassa. Toplashin virallisena jakelijana Suomessa toimii Eco Decor Oy.

Tehtävämme on korostaa luonnollista kauneuttasi ja jokainen tuotteemme tukee tätä meidän filosofiaa.

Asiantuntijamme ovat omistautuneet kehittämään kosmetiikkaa, joka noudattaa minimalismin, kestävän kehityksen ja terveellisen kaavan periaatteita.

Tietoa Toplashista

Tervetuloa Toplash Cosmeticsiin, vallankumoukselliseen kauneus brändiin joka on omistautunut luonnollisen kauneuden parantamiseen innovatiivisilla sekä tehokkailla tuotteilla. Suosittu ripsiseerumimme on suunniteltu edistämään ripsien kasvua tehden niistä pidemmät, tuuheammat ja eloisamman näköiset. Edistynyt reseptimme stimuloi hiuksen juurituppea, tehostaa pigmenttiä ja vahvistaa ripsiä. Tämän ansiosta saat dramaattisen parannukset ripsiesi terveyteen ja ulkonäköön vain muutamassa viikossa.

Toplash Cosmeticsissa meidän ylpeytemme on asiakkaiden tyytyväisyys ja sen ylläpitäminen. Pyrimme antamaan meidän asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen, tuotteidemme selaamisesta aina sinne oston jälkeen tulleisiin kysymyksiin asti.

Kiitos, että valitsin Toplash Cosmeticsin, odotamme innolla että voimme auttaa sinua ehostamaan luonnollista kauneuttasi meidän innovatiivisella ja tehokkaalla ripsiseerumilla.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja Toplashista, älä epäröi ottaa meihin suoraan yhteyttä yhteydenottosivustomme kautta. Toivotamme palautteesi tervetulleeksi ja odotamme kuulevamme sinulta.